ΚΙΝΑ – ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ & ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΤΑΜΙΑ 11 Ημ

 Σαγκάη, Σιτάνγκ, Φυτείες Τσαγιού, Χανγκτσόου, Γκουιλίν, Γιανγκσούο, Ορυζώνες Λονγκσένγκ, Σαντζιάνγκ, Χονγκ Κονγκ

 Από 2020 ευρώ ανά άτομο

Αναχώρηση: 26/12, 9/1, 6/2, 20/3, *24/4, 15/5

* Για κράτηση έως 30/12

 • Σόου Ακροβατικών στη Σαγκάη
 • Επίσκεψη στην εκπληκτική Γέφυρα του Ανέμου και της Βροχής
 • Επίσκεψη στο Σπήλαιο Καλαμένιου Αυλού και στην «Προβοσκίδα του Ελέφαντα»

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η-2η μέρα: Αθήνα – Σαγκάη

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Σαγκάη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο την επόμενη μέρα και παρακολούθηση παράστασης με τα καλύτερα ακροβατικά σόου στον κόσμο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Σαγκάη, Περιήγηση

Κατά τη διάρκεια της σημερινής περιήγησής μας στην πόλη θα επισκεφθούμε τους περίτεχνους Κήπους του Γιού Γιουάν και τον ναό του Βούδα από νεφρίτη, θα κάνουμε μία στάση στην ιστορική περιοχή Σιν Τιαντ Ντι και θα δούμε τον ύψους 420 μέτρων πύργο Τζιν Μάο (δηλαδή Πύργος της Ευημερίας, με σχεδιαστική βάση τον ευοίωνο αριθμό οκτώ 8). Θα συνεχίσουμε με την προβλήτα Μπαντ, γνωστή για τη δυτικού τύπου αρχιτεκτονική της, θα περάσουμε από τη γεμάτη πολυκαταστήματα λεωφόρο Ναντζίνγκ και τέλος θα γνωρίσουμε το SOHO της Σαγκάης, την περιοχή Τιανζιφάνγκ, που έχει μεταμορφωθεί από μία βιομηχανική παραμελημένη περιοχή σε σημείο διασκέδασης και καινοτόμων τάσεων διακόσμησης και αρχιτεκτονικής. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Σαγκάη – Υδάτινες πόλεις/Σιτάνγκ – Φυτείες Τσαγιού – Χανγκτσόου

Αναχώρηση από τη Σαγκάη με πρώτη στάση την αρχαία υδάτινη πόλη Σιτάνγκ, που μοιάζει σαν να βγαίνει από όνειρο. Εκεί, θα περπατήσουμε στον μακρύ σκεπαστό διάδρομο του κεντρικού καναλιού και θα θαυμάσουμε τα παμπάλαια σπιτάκια και τα στενά δρομάκια. Ακολουθεί επίσκεψη του βουδιστικού ναού Λινγκ Γιν (αναπαύσεως της ψυχής) κοντά στο Χανγκτσόου, περνώντας από τις φυτείες τσαγιού. Άφιξη στο Χανγκτσόου και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Χανγκτσόου – Κρουαζιέρα στη λίμνη Σιχού – Γκουιλίν 

Η σημερινή μέρα ξεκινάει με βαρκάδα στην ειδυλλιακή λίμνη Σιχού (Δυτική λίμνη) με τις κατάφυτες όχθες, τα πέτρινα γεφύρια και τα περίπτερα-παγόδες. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Γκουιλίν, την πρώτη αρχαία πρωτεύουσα της Αυτοκρατορίας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο δυτικού τύπου. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: Γκουλίν – Κρουαζιέρα στον ποταμό Λι – Γιανγκσούο   

Κάνοντας σήμερα μία όμορφη κρουαζιέρα στον ποταμό Λι, θα απολαύσουμε το σαγηνευτικό τοπίο που χαρίζουν τα καταπράσινα βουνά και οι βραχώδεις σχηματισμοί με την αντανάκλασή τους στα ήρεμα νερά του. Στη συνέχεια και κατά τη διαδρομή μας προς το γραφικό Γιανγκσούο, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το γηραιότερο δέντρο σε σχήμα ομπρέλας, αλλά και να κάνετε μία εξόρμηση στο ποτάμι με τον τοπικό παραδοσιακό τρόπο – με σχεδία μπαμπού. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο δυτικού τύπου. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: Γιανγκσούο – Ορυζώνες Λονγκσένγκ – Σαντζιάνγκ

Κατά τη διαδρομή μας προς τα βόρεια θα θαυμάσετε το ασύλληπτης ομορφιάς τοπίο που χαρίζουν οι ορυζώνες Λονγκσένγκ και οι …καθρέπτες τους στα λιμνάζοντα νερά τους. Θα συνεχίσουμε με έναν περίπατο στα παρακείμενα γραφικά χωριά και θα φθάσουμε στην πανέμορφη πόλη Σαντζιάνγκ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε στα σοκάκια της. Το βράδυ θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα γεύμα με τον παραδοσιακό κινέζικο τρόπο σε στρογγυλό περιστρεφόμενο τραπέζι. Διανυκτέρευση.

8η μέρα: Σαντζιάνγκ – Γκουιλίν

Η περιοχή της Σαντζιάνγκ πραγματικά εντυπωσιάζει με τα ξύλινα γραφικά της σπίτια, τον τρόπο κατασκευής τους και τις ιδιαιτερότητες της μειονότητας Ντονγκ που ζει εκεί. Είναι αυτό ακριβώς που περιμένετε να δείτε ως παραδοσιακό κινέζικο πρότυπο ζωής, επισκεπτόμενοι την Κίνα. Η σημερινή μας ξενάγηση περιλαμβάνει επίσκεψη στην εκπληκτική Γέφυρα του Ανέμου και της Βροχής (Chengyang) με τον όμορφο διάκοσμο από παγόδες. Επιστροφή στο Γκουιλίν, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και δείπνο δυτικού τύπου σε κοντινό εστιατόριο. Χρόνος ελεύθερος για μία παραδοσιακή παράσταση. Διανυκτέρευση.

9η μέρα: Γκουιλίν, «Σπήλαιο Καλαμένιου Αυλού», «Προβοσκίδα του Ελέφαντα» – Χονγκ Κονγκ

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο σπήλαιο του Γκουιλίν, γνωστό ως «Σπήλαιο του Καλαμένιου Αυλού». Το θέαμα από σταλακτίτες και σταλαγμίτες με την τεχνική του ιδιαίτερου φωτισμού είναι μοναδικό. Στη συνέχεια θα δείτε έναν ιδιαίτερου σχήματος βράχο, που μοιάζει με προβοσκίδα ενός γιγάντιου πέτρινου ελέφαντα που πίνει νερό από το ποτάμι. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Χονγκ Κονγκ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και δείπνο δυτικού τύπου. Μην ξεχάσετε το βράδυ να παρακολουθήσετε (από τη πλευρά της Κόουλουν και συγκεκριμένα τη Λεωφόρο των Άστρων), το μεγαλύτερο σόου ηχητικών και οπτικών εφέ του κόσμου να αποτυπώνεται στους ουρανοξύστες της πόλης, αλλά και να φωτογραφηθείτε στο άγαλμα-ίνδαλμα της πόλης, τον Μπρους Λι.

10η μέρα: Χονγκ Κονγκ, Ξενάγηση

Πρωινή ξενάγηση στη «Νέα Υόρκη της Ανατολής», όπως αποκαλείται το Χονγκ Κονγκ. Θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε στον μεγαλύτερο κυλιόμενο διάδρομο του κόσμου, να θαυμάσετε πανοραμικά την πόλη από τον λόφο Βικτώρια και να γνωρίσετε το Αμπερντίν, που έχει «μάθει» να κινείται μέσω του νερού και να προσφέρει εξαιρετικά πιάτα θαλασσινών στα πλωτά του εστιατόρια. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για να κάνετε τα ψώνια σας στον εμπορικό δρόμο Νάθαν, σε κάποιο από τα εμπορικά καταστήματα-Outlets της Κοουλούν ή σε κάποιο από τα μικρομάγαζα της οδού Τέμπελ.
Εάν η πτήση σας είναι ξημερώματα της 11ης ή αργά της 10ης, η μεταφορά στο αεροδρόμιο θα γίνει αργά το βράδυ αυτής της ημέρας.

11η μέρα: Χονγκ Κονγκ – Αθήνα

Πτήση επιστροφής με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στην Αθήνα αυθημερόν.

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

Τελικές τιμές με φόρους

κατ’ άτομο

11 μέρες

Δίκλινο Διαφορά

Μονόκλινου

26/12 2190 + 750

 

9/1, 6/2, 20/3, *24/4, 15/5

* Για κράτηση έως 30/12

2020 + 750

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:  

 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση – απευθείας για Πεκίνo με Air China ή με ενδιάμεσο σταθμό με Aeroflot ή Emirates
 • Ξενοδοχεία 5*
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Ακροβατικό σόου στη Σαγκάη
 • Κλιματιζόμενα λεωφορεία για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια του εξωτερικού και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
 • Επισκέψεις, περιηγήσεις, είσοδοι, εκδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός από την Ελλάδα
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων, Βίζα Εισόδου στην Κίνα, Ατομική ασφαλιστική κάλυψη: 910 €
 • Τοπικοί φόροι: 85 € περίπου κατ’ άτομο, πληρωτέοι στην Κίνα
 • Δείπνο την ημέρα επιστροφής

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

 • 2 Διαν/σεις στη Σαγκάη: Northern Star 5*
 • 1 Διαν/ση στο Χανγκτσόου: Zhejiang International Hotel 5*
 • 2 Διαν/σεις στο Γκουιλίν: Lijiang Waterfall Hotel 5*
 • 1 Διαν/ση στο Γιανγκσούο: New West Street Hotel 4*
 • 1 Διαν/ση στο Σαντζιάνγκ: Dongxiang Guest House 5*
 • 2 Διαν/σεις στο Χονγκ Κονγκ: Harbour Plaza 8 Degrees 4*

Σημειώσεις

 • Το ταξίδι πραγματοποιείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων.
 • Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (π.χ.10 άτομα) το ταξίδι δεν ακυρώνεται – πραγματοποιείται με επιβάρυνση 130 € κατ’ άτομο.
 • Η ροή του προγράμματος μπορεί να αλλάξει αν αυτό κριθεί αναγκαίο για την καλύτερη έκβασή του.
 • Απαραίτητο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ, έγχρωμη φωτογραφία με σκούρο ένδυμα σε λευκό φόντο.