ΜΑΛΔΙΒΕΣ ANSANA IHURU 5* DLX 6 Ημ

Από 1280 ευρώ το άτομο

Αναχώρηση: 1 Αυγούστου – 20 Δεκεμβρίου

Ζήστε το όνειρο του Ροβινσώνα Κρούσω τον 21ο αιώνα περπατώντας στις αστραφτερές  αμμουδιές με τους  κοκοφοίνικες να αγγίζουν τις λιμνοθάλασσες με τα τιρκουάζ νερά, πολύχρωμα ψάρια και  κοράλλια που γοήτευσαν και τον μοναδικό Ζακ Κουστώ, ηλιοβασίλεμα που κόβει  την ανάσα την ώρα που απλώνεται στο απέραντο γαλάζιο του Ινδικού Ωκεανού.

Αυτές οι μοναδικές διάσπαρτες χάντρες  που αναδύονται από το βαθύ μπλε της απέραντης έκτασης του Ινδικού Ωκεανού  έκαναν και τον Μπατούτα να τις αποκαλέσει στα χρονικά του ένα από τα θαύματα του κόσμου.

Και τον Μάρκο Πόλο «Λουλούδι των Ινδιών».

Το όνειρο ξεκινά από τη στιγμή που πατάτε το πόδι σας σε αυτόν τον μοναδικό ηλιόλουστο αρχιπέλαγος  που περιλαμβάνει 1.190 νησίδες κοραλλιών, διασκορπισμένα σε όλο τον ισημερινό, σε ομάδες 26 φυσικών ατολλών που χωρίζονται σε 20 για διοικητικούς σκοπούς. Αυτά τα μικρά, γραφικά νησιά με την πυκνή τροπική βλάστηση, συμπεριλαμβανομένων των θάμνων, των ανθισμένων φυτών και των ψηλών φοινίκων, περιτριγυρισμένες από άσπρες παραλίες, κρυσταλλικές λιμνοθάλασσες που εμφανίζουν όλες τις αποχρώσεις του μπλε είναι ο συνδυασμός που έχει αναγνωρίσει τις Μαλδίβες ως παράδεισο στη Γη.

Κάθε θέρετρο στις Μαλδίβες στεγάζεται σε ένα ξεχωριστό νησί  και προσφέρει ένα εξωτικό μείγμα σύγχρονης πολυτέλειας και απομονωμένης ηρεμίας. Χωρίς εξαίρεση, όλα τα θέρετρα των Μαλδίβων έχουν μαλακές αμμώδεις παραλίες, διαφανείς λιμνοθάλασσες που περικλείονται από υφάλους που κατοικούνται από ποικιλία θαλάσσιας χλωρίδας και πανίδας και οτιδήποτε άλλο θα περίμενε κανείς σε τροπικές διακοπές – όλα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά με τα πόδια. Ωστόσο, κάθε νησί θέρετρο έχει  μεμονωμένη γοητεία, το χαρακτήρα και την ατμόσφαιρά του που μπορούν να εκτιμηθούν καλύτερα μέσα από προσωπική εμπειρία.

Το κλίμα είναι ζεστό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ο πληθυσμός ανέρχεται στους 417.000 κατοίκους και πρωτεύουσα είναι το νησί Μάλε.

Αν και γεωγραφικά απομονωμένες, οι Μαλδίβες είναι εύκολα προσβάσιμες αεροπορικώς από οπουδήποτε στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη. Το Κολόμπο απέχει μία ώρα από το αεροδρόμιο, από τη Σιγκαπούρη την Ντόχα  και το Ντουμπάι χρειάζονται περίπου τέσσερις ώρες και από την Ευρώπη χρειάζονται εννέα έως έντεκα ώρες για να φτάσετε στο διεθνές αεροδρόμιο Velana.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ (1 Αυγούστου έως 20 Δεκεμβρίου)

Ξενοδοχείο                                                      Angsana Ihuru 5*dlx
7 μέρες / 5 νύχτες                   9 μέρες / 7 νύχτες
(ισχύει για κρατήσεις έως 
31/08)

Δίκλινο ανά άτομο                               1280€                                           1580€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με Turkish Airlines.
 • Διανυκτερεύσεις Beach Front Villa.
 • Καθημερινό πρωινό Αμερικανικού τύπου.
 • Δείπνο Καθημερινά.
 • Μεταφορές από και προς Αεροδρόμιο εξωτερικού (Seaplane).
 • Ταξιδιωτικά ενημερωτικά έγραφα.
 • Ασφάλεια Ταξιδιού αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αχθοφορικά και Φιλοδωρήματα.
 • Φόροι Αεροδρομίων και επίναυλοι καύσιμων (390 ευρώ).
 • Green Tax 6 USD κατά άτομο την ημέρα.
 • (Από 01 Αυγούστου έως 13 Σεπτεμβρίου Επιβάρυνση 100 ευρώ).

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

 • Προσοχή όλες οι προσφορές είναι υπολογισμένες με τις σημερινές ισοτιμίες των Ξένων Νομισμάτων την ημέρα έκδοσης της προσφοράς.
 • Προσοχή όλες οι προσφορές είναι υπολογισμένες με τους οικονομικότερους ναύλους και συγκεκριμένους τύπους δωματίων σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας θα υπάρχει τροποποίηση του κόστους Που επιβαρύνονται οι επιβάτες.
 • Προσοχή στην ισχύει των Διαβατηρίων κάθε προορισμός έχει τους δικούς του περιορισμούς και στα Ονόματα αφού πρέπει να αναγράφονται όπως είναι στα διαβατήρια.

Κατεβάστε το πρόγραμμα εδώ